PortalParts.com Site

 Forum Index > Geeklog > Forum Plugin Support New Topic Post Reply
 Forum V2.7 posts takes ages to load
 |  Printable Version
webdude
 June 11 2009 08:09 AM  
Forum Full Poster
Full Poster

Status: offline

Registered: 08/15/08
Posts: 10

ok, what I have done is migrate my Geeklog to Hostgators Top Dedicated server, then upgraded from 1.4.1 to 1.5.1 using fantastico.

Now I am contemplating whether to upgrade to 1.5.2sr4 or 1.6.0b2 ? I would like to go to 1.6.0 but technically should not use a beta on a live site :-(

I also have a new problem I am working on. I cannot delete news submissions or plugins, or disable plugins or move them from the right block to the left. It must be a directory permission problem or something.

My forum also corrupted after 3 new people registered for some reason, so I did a db restore and manually recreated those 3 users.

Mental note for everyone, backup everyday at least a db backup and a full backup weekly, also create a db backup before any major changes and a full backup before upgrading.

You can never have enough backups :-)

Regards
Mark


 
Profile Email PM
Quote
Content generated in: 0.07 seconds
New Topic Post Reply



 All times are CDT. The time is now 02:04 AM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content