PortalParts.com Site

 Forum Index > Geeklog > Forum Plugin Support New Topic
 Forum Version 2.6 Testing Feedback
 |  Printable Version
ironmax
 November 12 2006 04:21 AM  
Forum Big Cheese
Big Cheese

Status: offline

Registered: 05/29/03
Posts: 123

First thing I noticed right after install of the 2nd beta was that on reply, the left side panel that holds the smiles, is pushed over to the right. It looks to be about twice the size of this forum layout.

I went to hit the send without preview here and did not see the new msg. I started a new one and then 2 of them showed up. This was an edit of the second one. I used the links at the bottom for the send the first time and preview and send for the top links. It finally went thru.

Michael


Ironmax Your have the right to say whatever wish. But just as you may not open my door to say it, you also may not put it in my email box. Your rights end
 
Profile Email Website PM
Blaine
 November 12 2006 06:27 AM  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 03/01/02
Posts: 3576

Quote by: Casper

Hi Blaine

If interested I could contribute with testing on IIS.


Thanks Casper, I have 5 very active members testing now and thats about as many as I really want so that it does right now. The first release will be a test release for all anyways and should be out shortly err atleast thats the plan.


Please consider contributing to support my efforts ..
 
Profile Email Website PM
Blaine
 November 12 2006 07:00 AM  
Forum Admin
Admin


Status: offline

Registered: 03/01/02
Posts: 3576

Quote by: ironmax

First thing I noticed right after install of the 2nd beta was that on reply, the left side panel that holds the smiles, is pushed over to the right. It looks to be about twice the size of this forum layout.

Michael

Michael, I've been trying to duplicate and not seeing it. I'm using IE7 -- so maybe it is a browser type issue?


Please consider contributing to support my efforts ..
 
Profile Email Website PM
Blaine
 November 12 2006 07:19 AM  
Forum Admin
Admin


Status: offline

Registered: 03/01/02
Posts: 3576

Quote by: Casper

Hi Blaine
And noticed two things on your layout here:
Navigation links missing at the top of the pages ( first 1|2|3 last)
Timestamp for each post missing.
At least its my preference to have those two in the future :)

The timestamps were missing because I missed an updated file but working now. I don't think there is enough room presently for the page navigation at the top - not without potentially pushing out the layout if the Category/topic navigation has longer names or the topic title is a longer name. I'd like to preserve that space for that use -- now, it may be possible to place the page navgation in the darker blue bar where I have the subscribe/un-subscribe links.


Please consider contributing to support my efforts ..
 
Profile Email Website PM
suprsidr
 November 12 2006 10:42 AM  
Forum Big Cheese
Big Cheese


Status: offline

Registered: 06/01/04
Posts: 65

results for FreeBsd:
So far adding categories - OK
adding forums - OK
posting new topic:

your message has been posted

upon redirect
Forum Access Error
Topic does not exist. It possibly has been deletedClick HERE to return

But it does indeed exsist and was posted.

moving on to Win2k3 and Suse 9.3.

-s


 
Profile Email Website PM
Content generated in: 0.25 seconds
New Topic



 All times are CDT. The time is now 11:19 PM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content