PortalParts.com Site

 Forum Index > Geeklog > Forum Plugin Support New Topic Post Reply
 Error when moving a forum thread to another category.
 |  Printable Version
Blaine
 December 21 2007 19:30 PM  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 03/01/02
Posts: 3576

Yep - that helps. Now looking at the forum name - does it match exactly the real name?

There must be something different - maybe a missing quote because it's not finding the id for the forum when looking up that name.


Please consider contributing to support my efforts ..
 
Profile Email Website PM
Quote
marco
 December 21 2007 19:38 PM  
Forum Big Cheese
Big Cheese

Status: offline

Registered: 03/12/04
Posts: 79

Blaine,

Do you think it could be a problem with the ampersand?

- Marco


 
Profile Email Website PM
Quote
Blaine
 December 21 2007 19:43 PM  
Forum Admin
Admin

Status: offline

Registered: 03/01/02
Posts: 3576

It likely is - I run the incoming variable through code to filter out any hostile data should a hacker have modified the form. Edit the forum name and try again.


Please consider contributing to support my efforts ..
 
Profile Email Website PM
Quote
marco
 December 21 2007 20:52 PM  
Forum Big Cheese
Big Cheese

Status: offline

Registered: 03/12/04
Posts: 79

Problem solved my friend! Renamed the forum and replaced "&" with "and" and now I can move the topics. Awesome! Thanks so much for your prompt help, Blaine.

- Marco


 
Profile Email Website PM
Quote
Content generated in: 0.35 seconds
New Topic Post Reply



 All times are CST. The time is now 11:23 PM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content