PortalParts.com Site

 Forum Index > Geeklog > General Geeklog New Topic Post Reply
 Error with FCK editor for admin users only in GL1.4.1
 |  Printable Version
kb74
 January 18 2007 05:31 AM  
Forum Big Cheese
Big Cheese


Status: offline

Registered: 12/06/04
Posts: 57

I have deleted all files and reinstalled again,and still I am having problems with FCK when logged in as admin. The errors only occur when trying to post a story or create a static page,

When trying to create a new static page:

(Admin only error)
Toolbar set "editor-toolbar 3" doesn't exist

I also get the same error (as Admin only, works fine for non root users) when trying to contribute a story:

Toolbar set "editor-toolbar 1" doesn't exist


It works fine for admin in comments and for all other users in comments and stories.

I am using the default professional theme and all custom/modified codes have been removed including the custom mods you have done for me. I am using standard GL1.4.1.

I am happy to even go back to the fck editor version in GL1.4.0sr5 if possible and to run GL1.4.1 for everything else.

Can you suggest a fix as I would really like to have GL1.4.1 nd FCK working, especially for admin (general users not so necessary but it works for them now).

Thanks in advance :shakehands:

Kev :D


You can make a difference! Do it today.
 
Profile Email Website PM
Quote
kb74
 January 19 2007 05:30 AM  
Forum Big Cheese
Big Cheese

Status: offline

Registered: 12/06/04
Posts: 57

I have updated info on this FCK editor problem I have been having. I now believe it is a bug as I have always been doing my testing on my laptop(as I always have for all installs and plugins). The laptop uses the latest IE explorer and Win XP. Tonight I tested it on my wifes desktop pc which is running the latest IE explorer and Win XP and I found the following:

When I tested FCK on the desktop as admin -

When creating a Static Page I get the error:

Toolbar set "editor-toolbar 3" doesn't exist

& when trying to contribute the FCK editor works and displays properly.

The editor works correctly for admins and general users when posting a comment.

Can anyone shed some light on this :?:

Thanks

Kev


You can make a difference! Do it today.
 
Profile Email Website PM
Quote
Content generated in: 0.09 seconds
New Topic Post Reply



 All times are CDT. The time is now 05:27 AM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content