PortalParts.com Site

 Forum Index > Geeklog > Forum Plugin Support New Topic Post Reply
 Forum Smiley Problem
 |  Printable Version
drafty
 March 24 2010 06:14 AM (Read 2023 times)  
Forum Senior
Senior

Status: offline

Registered: 09/03/07
Posts: 20

Hi Blaine
I'm trying to add additional smilies to my forum .... I've followed the advice you gave in a previous one (additional Smilies) to no avail.

One comment you made -
Yep - you just need to now set the forum option in the public/forum/include/config.php file.

// Pro Component Feature
$useMessengerSmilies = true;

By default it is false.
Do that and let me know how that works


I haven't got a 'config.php' in this folder ??

Is there an alternative method ?

GL 1.4
Forum 2.7
Messenger 1.8.2

Many thanks in advance
Dave


Growing old is mandatory.............growing up is optional
 
Profile Email Website PM
Quote
Lizard
 April 14 2010 09:17 AM  
Forum Senior
Senior

Status: offline

Registered: 02/09/10
Posts: 24

Hi Dave,

I do not have GL 1.4, but when I was using version 1.6 I think there is an option in the admins configuration menu for the forum.

I hope this helps.


 
Profile Email PM
Quote
drafty
 April 17 2010 11:51 AM  
Forum Senior
Senior

Status: offline

Registered: 09/03/07
Posts: 20

Thanks for this ....... I know in later versions of the forum that there is a 'smilie manager'. However, this doesn't resolve the problem with my current configuration


Growing old is mandatory.............growing up is optional
 
Profile Email Website PM
Quote
Content generated in: 0.13 seconds
New Topic Post Reply



 All times are CST. The time is now 05:16 PM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content